Меню каталогу
Контакти
Інформ. сторінки
  • Про магазин
Ми в соціальних мережах

Про магазин

Дорогі Пані та Панове, рада вітати Вас у моєму скромному магазині), з нескромно низькими цінами та вражаючою якістю продукції! Впевнена Вам сподобається))).

Поспішайте порадувати себе і своїх близьких якісними парфумами з світовим ім'ям !!!!!

Шановні покупці! НЕМАЄ ЧАСУ РЕДАКТУВАТИ ВСІ ОГОЛОШЕННЯ, НАДАННЯ НОВОЮ ПОШТОЮ, УКРПОШТОЮ ТА ІНТАЙМ!!!

Що ж думаю не варто ходити навколо та навколо, а одразу варто перейти до справи). У більшості з вас часто виникає запитання до мене: "Чи це оригінал", скажу "Ні", але якість дійсно на висоті! Користуюся сама, моя сім'я та друзі), але це далеко не все! Відкрию Вам секрет) більшість жителів України - 90 відсотків і жителі ближнього зарубіжжя користуються саме такими духами. У парфумерних магазинах і великих мережах магазину представляють саме цю продукцію, тільки коштує вона набагато дорожче. Що цілком зрозуміло, адже їм необхідно платити оренду, а мені платити оренду на щастя поки не доводиться), тому я можу дозволити запропонувати вам парфуми недорого – за доступною ціною!))

Скажу впевнено, що у великих магазинах продають саме ці парфуми, я знаю, напевно! Нічого не можу сказати щодо Брокарда, там начебто як оригінал, але можливо їсти наші, можу запевнити аромати ідентичні, композитні ноти повністю збігаються!

Насамкінець хотілося б додати, що кажу я вам це все щиро, чому доказом є той факт, що могла б просто не говорити, що парфуми не оригінал. На всіх коробках з-під парфуму є штрих-код країни виробника і напис на флаконі Італія, Франція, Лондон і так далі..., аромат не відзначимо! Але я за правду)))

Впевнена покупки принесуть вам лише задоволення!

(Згідно статті 9 ЗУ «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991 р. № 1023-ХІІ та Додатку № 3 до Постанови КМУ «Про реалізацію окремих положень Закону України «Про захист прав споживачів» від 19.03.1994 р. № 172 до товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), належать: парфумерно-косметичні товари, предмети санітарної гігієни, розчіски, гребенці та щітки масажні, товари в аерозольній упаковці, інструменти для манікюру, педикюру (ножиці, пилочки тощо))

© 2016 - 2024 Парфюмерчик Поскаржитися на зміст
Aренда інтернет магазину України
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market