UA MarketПолтаваПарфюмерчикСтаттіВСЯ ПРАВДА ПРО ДУХИ З ФЕРОМОНАМИ
Меню каталогу
Контакти
Інформ. сторінки
Ми в соціальних мережах

ВСЯ ПРАВДА ПРО ДУХИ З ФЕРОМОНАМИ

ВСЯ ПРАВДА ПРО ДУХИ З ФЕРОМОНАМИ

духи з феромонамиВсе своє життя людство намагається розкрити загадки природи. Треба сказати, що в багатьох областях вчені досягли великих успіхів. Шляхом зусиль було розроблено ліки від багатьох хвороб, пояснено з погляду науки безліч природних явищ, було зроблено чимало найцікавіших відкриттів.

Одним із таких відкриттів наприкінці XX століття стала теорія феромонів, речовин, які здатні спонукати до дії. Вони впливають на мозок через органи нюху. Незабаром це наукове досягнення поставлено на комерційну основу. Так на прилавках магазинів з'явилися парфуми з феромонами, здатними стимулювати сексуальне бажання.

Що таке феромони?

духи з феромонамиУ перекладі з грецької слово "феромон" означає "що приваблює гормон". Вперше ці речовини були описані вченими Мартіном Люшером та Петером Карлссоном у 1959 році. Сенс поняття феромон полягає в тому, що тіла живих істот виробляють речовини, які містять інформацію, здатну вплинути на поведінку інших особин. Теоретично вивчення феромонов до сьогодні дуже багато залишається загадкою. Проте факт існування феромонів більшістю вчених, таки, було підтверджено. Але їхня функціональність, різноманітність, можливість синтезу та інші аспекти досі вивчені вкрай слабо.

Які бувають феромони?

Вчені припускають, що є безліч типів феромонів, наприклад, феромони небезпеки, феромони позначки території, феромони, що відлякують, феромони, що захищають потомство, феромони спокою... Живим істотам речовини допомагають вирішувати різні завдання. Власне феромони не мають запаху, але для того, щоб сприйняти інформацію, що посилається цією загадковою речовиною, його потрібно вдихнути. Після цього в людини набуває чинності вомероназальна залоза (або орган Якобсона), яка розташована в носі. Вона розпізнає наявність феромону та посилає сигнал у мозок; певна ділянка якого реагує відповідним чином.

Загальний фурор викликало з'ясування факту про існування секреції, яка посилає сигнал про привабливість, доступність і готовність свого розповсюджувача до контакту.

Духи з феромонами

парфуми з феромонами Відкриття сексуальних феромонів стало причиною виникнення маркетингового буму, що призвело до появи невідомого до села продукту - парфумів з феромонами.

Рекламодавці запевняють, що за невелику вартість від 250-300 руб за флакон кожна людина отримує еліксир, пари крапель якого цілком достатньо для того, щоб протилежна стать втрачала розум від пристрасті.

Вченими з університету Юти в США було встановлено, два основні джерела у людини, які здатні природним шляхом виділяти секс-феромони – це пахвові западини та носогубні складки. Подібні феромони виділяє шкіра голови. Напевно, саме тому велику роль у сексуальності грає волосся. Феромонний фон чоловіків щодо постійний, тоді як в жінок найбільше феромонов виділяється під час овуляції, тобто. саме у той період, коли жінка максимально готова до зачаття.

На думку маркетологів, які займаються продажем парфумів з феромонами, основна мета продукту - посилення сигналу про сексуальне бажання.

Виробники парфумів з феромонами

парфуми з феромонами Першою компанією, яка зайнялася виробництвом парфумів з феромонами, стала компанія Erox Corp в Америці. 1989 року вперше на ринку з'явився аромат Realm. Думка споживачів про новий продукт розійшлися: одні сприйняли його із захопленням, інші – розчаровано. Деяким припав не до смаку саме аромат духів.

Саме тому виробники парфумів з феромонами надалі зосередили свої зусилля на парфумерній композиції парфумів, випускаючи парфуми, що мають різні запахи, додаючи «чарівні» речовини в парфуми відомих марок. Крім того, на ринку з'явилися феромонні мікстури без кольору та запаху, які слід наносити на шкіру або додавати до засобів гігієни.

На сьогоднішній день парфуми з феромонами можна придбати в багатьох магазинах парфумерії. Однак, незважаючи на те, що вони з'явилися на ринку вже 20 років тому, думка споживачів щодо них, як і раніше, залишається неоднозначною.

Духи з феромонами – де правда?

Сьогодні більшість досліджень, що стосуються феромонов, проводяться з урахуванням сексуальних феромонів кабанів – андростенонов. Деякі вчені стверджують близькість цих речовин до сексуальних феромонів чоловіків.

духи з феромонами Така теорія заснована на генному схожості людини та свиней. Насправді в ході експериментів жінки більш доброзичливо реагували на предмети, які були оббризкані складом, що включає свинячі феромони. Проте бурхливого сексуального бажання на відміну від свиней жінки не демонстрували.

Головний недолік, на наш погляд, парфумів з феромонами полягає в тому, що в їхньому складі немає феромонів людини. Якщо питання про їх існування ні в кого вже не викликає сумніву, то їх склад, особливості, функціонування для людини залишається загадкою.

26 серпня 2020
© 2016 - 2024 Парфюмерчик Поскаржитися на зміст
Aренда інтернет магазину України
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market